Megrugdosott egy szurkolót a világbajnok focilegenda - videó

fbl Horizontal
Everton's English manager Frank Lampard (L) and Crystal Palace's French manager Patrick Vieira react during the English Premier League football match between Everton and Crystal Palace at Goodison Park in Liverpool, north west England on May 19, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Csütörtök este az Everton kétgólos hátrányból fordított a Crystal Palace ellen és bennmaradt a Premier League-ben. A mérkőzés után a vesztes csapat edzője, Patrick Vieira a pályán összetűzésbe keveredett az egyik szurkolóval.

Az Everton emlékezetes meccsen nyert 3-2-re a Goodison Parkban a Crystal Palace ellen és kiharcolta a bennmaradást az angol élvonalban. A mérkőzés után drukkerek tömkelege özönlött be a pályára, hogy megünnepeljék a sikert.

Az egyik szurkoló a középső ujjával mutogatni kezdett a vesztes csapat vezetőedzőjének, a játékosként világ- és Európa-bajnok Patrick Vieirának, aki dühös lett, a drukker felé fordult és alaposan belerúgott.

Nagyobb verekedés végül nem alakult ki, mert néhányan gyorsan közbeavatkoztak és lekísérték a pályáról a francia edzőt.

A The Sun megírta, hogy később a közösségi médiában elterjedt egy videó, amin hallható, hogy az Everton-drukker trágár szavakkal sértegette az Arsenal egykori klasszisát, aki ezért reagált agresszíven.