Társoldalunk:

Kahn szerint Lewandowski marad a Bayern Münchennél

2022.05.21. 16:38

Oliver Kahn, a Bayern München klubelnöke ragaszkodik Robert Lewandowskihoz, és szerinte a német futballbajnok lengyel sztárcsatára marad is az együttesnél.

A korábbi válogatott kapusból lett klubvezető szombati nyilatkozatában emlékeztetett rá, hogy a 33 éves támadó szerződése 2023-ig szól, és úgy gondolja, hogy Lewandowski annak lejártáig bizonyosan a Bayern labdarúgója lesz. Meg kell vele állapodni egy új kontraktusról, de ha nem sikerül, akkor is nálunk játszik a következő szezonban - vázolta a helyzetet Kahn.

Kahn szerint marad a lengyel csatárForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Frank Hoermann/Sven Simon

A müncheni illetékesek jó ideje próbálják maradásra bírni a lengyel csatárt, akit több elitklub, így az FC Barcelona is szívesen látna saját csapatában. Távozásának kérdése nincs napirenden, Robert Lewandowski kitölti 2023-ig kötött szerződését - mondta Kahn a Welt am Sonntagnak hozzátéve, hogy a maguk részéről megtették ajánlatukat a lengyel labdarúgónak a hosszabbításra.