Vágólapra másolva!
A Liverpool labdarúgócsapata másodszor is elutasította a Bayern München ajánlatát Sadio Manéért.

Sadio Mané ismét remek szezont produkált a Liverpoolban, a nemzetközi sajtó pedig már hetek óta arról ír, hogy a Bayern Münchenben folytathatja a pályafutását. A német rekordbajnok már tett is hivatalos ajánlatot a játékosért, ám a Liverpool nem hajlandó olcsón megválni egyik legjobbjától, akinek jövő nyáron jár le a szerződése a klubnál.

A hét elején a hírek arról szóltak, hogy a Bayern 25 millió fontot ajánlott tett Mané játékjogáért, amit a Liverpool nem fogadott el. A második ajánlat sem nyerte el az angolok tetszését, ami 30 millió font volt, egy meglehetősen érdekes kikötéssel. A The Times információi szerint

a bajorok 23,5 millió fontot fizettek volna a támadóért, a maradék 6,5 millió fontot pedig akkor utalták volna át, ha Mané Bayern-játékosként megnyeri az Aranylabdát.

Valószínűleg az angolok ezen csak nevettek, mert azonnal elutasították az ajánlatot. Sőt, a Liverpool igazgatótanácsa világosan leszögezte a németeknek, hogy ne tegyenek újabb ajánlatot Manéért, hacsak nem hajlandóak teljesíteni a 42,5 millió fontos kivásárlási összeget.

Sadio Mané egyelőre marad Liverpoolban Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A Mane iránt egyébként élénken érdeklődik a Paris Saint Germain és a Barcelona is, így minden bizonnyal a nyár slágertémája lesz a szenegáli támadó jövője.