Nagy Zsolt: Nagy a boldogság, az öröm, hihetetlen

Anglia-Magyarország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Anglia, 2. félidő
Hungary's defender Zsolt Nagy celebrates after scoring their third goal during the UEFA Nations League, league A group 3 football match between England and Hungary at Molineux Stadium in Wolverhampton, central England on June 14, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4-0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a 3. csoport élére ugrott. A mérkőzés után az újra gólt szerző Nagy Zsolt értékelt.

"Nagy a boldogság, az öröm, hihetetlen. Az elején nem gondoltam volna, hogy ekkora különbség lesz.

Az elején nyomott Anglia, de ki tudtuk védekezni, a kontrából pedig el tudtunk menni. Kétgólos vezetésnál már azt érzetem, hogy nincs megállás, elképesztő erőt éreztem a csaptban. Az edzőtábor elején kirajzolódott, hogy erőse vagyunk, bármennyi meccs van, nincs fájdalom címeres mezben.

Nagy Zsolt lőtte a negyedik magyar gólt Forrás: AFP/Adrian Dennis

Biztosan ők is elemezték a hibáinkat, de ezekben már a németek ellen fejlődtünk, ma meg végképp. Még fel sem dolgoztam a gólomat. Nagy öröm volt, még ha egy kicsit más is, mint az otthoni.

- mondta a gólt szerző Nagy Zsolt az M4 Sport kamerája előtt.