Vágólapra másolva!
A német élvonalbeli Hertha BSC egy évvel egy évvel meghosszabbította sztárjátékosa, Kevin-Prince Boateng szerződését.

A Bundesliga-tagságát az elmúlt idény végeztével osztályozón megőrző berlini klub a hivatalos oldalán közölte, hogy a következő szezont is csapatnál tölti a 35 éves rutinos támadó, aki továbbra is vágyik a sikerre. Mindezt pedig egy roppant kreatív videóval jelentette be a Hertha, amelyen Boteng éppen kebabot készít, majd annyit mond a kamerába nézve, hogy még mindig éhes. Természetesen jelen esetben a gólokra és a sikerekre gondolt, nem feltétlenül a török gyorsételre.

– fogalmazott Fredi Bobic, a Hertha ügyvezető igazgatója.

Boateng egy évvel ezelőtt tért vissza nevelőegyesületéhez, és az előző szezonban 18 bajnoki mérkőzésen szerepelt a berlini gárda soraiban, de egyetlen alkalommal sem tudott eredményes lenni.

Eldőlt, hogy Kevin-Prince Boateng marad a Herthánál Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

A berlini születésű ghánai válogatott játékos a Herthánál kezdte a pályafutását, 2005 óta pedig 12 különböző csapatnál szerepelt, többek között az AC Milannál, a Schalkénál, a Tottenhamnél és a Barcelonánl is megfordult. Nyolc év után azonban most fordult elő először, hogy egymást követő két szezont ugyanabban a klub színeiben kezdhet meg.