Társoldalunk:

Az AC Milanhoz igazolhat a Chelsea BL-győztes sztárja

2022.06.25. 14:46

A Chelsea Bajnokok Ligája-győztes futballistája, Hakim Ziyech egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az olasz bajnok AC Milan csapatában folytassa pályafutását.

A The Guardian információi szerint a londoni sztárcsapat előrehaladott tárgyalásokat folytat a Serie A győztesével a marokkói futballista eladásáról. A Chelsea vezetőedzője, Thomas Tuchel szeretné újjáalakítani a tavalyi BL-győztes együttes játékoskeretét, és Ziyech szolgálataira már nem tart igényt.

A 29 éves támadó középpályás örömmel futballozna Olaszországban, bár a milánói óriás nem szívesen fizetne neki akkora összeget, mint amennyit Angliában keres. Ziyech az előző idényben nem számított alapembernek a Chelsea-ben, a Premier League-ben és a BL-ben 48 meccsen lépett pályára, de csak 19 alkalommal került be a kezdőbe.

Tuchel egyébként szeretné megerősíteni csapata védelmét is, legfőbb kiszemeltje a Juventus holland válogatott védője, Matthijs De Ligt, de szívesen szerződtetné Jules Koundét a Sevillától és Nathan Akét a Manchester City-től.