Társoldalunk:

Eldőlt Dzsudzsák Balázs jövője

2022.07.01. 13:10

A Debreceni VSC labdarúgócsapata a következő idény végéig szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázzsal.

A 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák jövőjét egy ideig bizonytalanság övezte, ám a klub sajtótájékozatóján bejelentették, hogy marad a Debrecennél - számolt be róla a Nemzeti Sport.

A 35 éves játékos csapatkapitányként tartotta benn az együttest az első osztályban, és 31 bajnoki meccsen nyolc gólt lőtt és hét gólpasszt adott az előző szezonban.

Dzsudzsák marad DebrecenbenForrás: dvsc.hu

Dzsudzsák a 2022/2023-as idényben először a Kisvárda vendégeként léphet pályára, miután kiderült, hogy csütörtökön nyilvánosságra hozták az NB I következő szezonjának sorsolását.

Joao Janeiro vezetőedző jelezte: a jövőben a jó nem elegendő, megfelelő hozzáállást és 200 százalékos teljesítményt vár a játékosoktól. A továbbiakban is többnyire a Debreceni Labdarúgó Akadémia lesz az utánpótlás legfőbb bázisa - mondta.

Dzsudzsák Balázs 2023-ig biztosan a DVSC-nél maradForrás: dvsc.hu

Makray Balázs, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője méltatta azt a partneri együttműködést, amely az egyesület új tulajdonosa, a nemzetközi színtéren mozgó NSE Sport Kft., a város, a DVSC Egyesület, valamint az egyetem között létrejött, és garanciát jelent arra, hogy a klub visszakerüljön a hazai élmezőnybe, valamint az európai színtérre.