Társoldalunk:

Szenzációra készül Silvio Berlusconi futballklubja

2022.07.02. 12:36

A Monza labdarúgócsapata fennállása során először jutott fel az olasz élvonalba. A korábbi miniszterelnök, Silvio Berlusconi tulajdonában lévő futballklub szenzációra készül, a vezetőség világsztárokkal erősítené meg a játékoskeretet.

A Serie A újonca, amely tavasszal 110 éves története során először jutott fel az élvonalba, már eddig is aktív volt az átigazolási piacon, mert olyan minőségi futballistákat szerzett meg, mint az olasz válogatott Andrea Ranocchia és Stefano Sensi.

A Monza elnöke, Adriano Galliani, aki korábban Berlusconival együtt az AC Milannál hatalmas sikereket ért el, tovább erősítené az együttest és meg akarja szerezni a PSG-től Mauro Icardit. Galliani állítólag már felvette a kapcsolatot az argentin csatár feleségével, Wanda Narával, hogy meggyőzze arról, férjének a lombard városba kell költöznie.

Berlusconi és Galliani azonban itt nem állnának meg, egy még nagyobb sztárigazolást is szeretnének véghez vinni ezen a nyáron. A Football Italia megírta, hogy a Juventustól már biztosan távozó Paulo Dybalát akarják szerződtetni. A 28 éves argentin támadó a torinói sztárcsapattal ötször lett bajnok, négyszer Olasz Kupa-győztes, valamint a 2019/2020-as szezonban a Serie A legjobb futballistájának választották.