Társoldalunk:

Ibrahimovic az olasz bajnokság legrosszabbul fizetett játékosai közé kerülhet

2022.07.05. 07:59

A 40 éves svéd világklasszis focista vélhetően utolsó szezonjában minimálbérért futballozik majd olasz csapatában, az AC Milanban.

A rutinos csatár az elmúlt idény végén súlyos térdsérülést szenvedett, amely után meg is kellett műteni. Hónapokig nem lesz bevethető, ám az öltöző vezéreként egy szezont még szeretne a milánói csapat mellett maradni. Olasz lapértesülések szerint már meg is egyezett a Milannal, és eltökéltségét bizonyítja, hogy csak az olasz élvonal minimálbéréért játszik majd, ami egy szezonra 100 ezer euró (40 millió forint) - olvasható a Blikk oldalán.

Zlatan maradna a MilannálForrás: AFP/Tiziana Fabi

Ibrahimovic 2020 januárjában csatlakozott a Milanhoz, amely az elmúlt években folyamatosan fejlődve idén 11 év után ismét bajnok lett. A svéd jelenleg még hazájában lábadozik, ám a napokban bejelenthetik a szerződéshosszabbítást, amely alapján a világklasszis a Serie A legrosszabban fizetett játékosai közé tartozhat. Addig akarok játszani, amíg tudok. Igazából addig, ameddig nem látok valakit, aki jobb nálam. De tudom, hogy egyszer vége lesz, és elmúlik az adrenalin. Márpedig ezt az izgalmat semmi más nem tudja pótolni – mondta korábban a folytatást illetően Ibrahimovic.