Bemutatta új csapata Gareth Bale-t, aki nem levezetni érkezett

fbl Horizontal
Welsh soccer player Gareth Bale is welcomed to Major League Soccer's Los Angeles Football Club (LAFC) during a press conference at the Banc of California Stadium, in Los Angeles, California, on July 11, 2022. (Photo by Robyn Beck / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn bemutatta a Los Angeles FC az új igazolását, Gareth Bale-t, aki rögtön megvédte az amerikai bajnokságot.

Gareth Bale öt Bajnokok Ligája győzelemmel a háta mögött hagyta el a Real Madridot, ahol lejárt a szerződése. A 32 éves walesi sztár elmondása szerint nem levezetni érkezett Amerikába, hiszen a céljai között szerepel a 2024-es Európa-bajnokság is.

Bale és a walesi csapat is ott lesz a 2022-es világbajnokságon, ami az első lesz a brit ország számára 1958 után, így fontos, hogy Bale játékban legyen.

Gareth Bale-t bemutatták új csapatánál Forrás: AFP/Robyn Beck

„Nagyot nőtt az amerikai bajnokság, ami hosszú utat tett meg az elmúlt 10 évben. Mindenki mindent megtesz azért, hogy tovább fejlődjön a bajnokság, rengetegen igazolnak ide a tengeren túlról. Szerintem ma már senki nem úgy tekint erre a bajnokságra, mint ahova levezetni érkeznek a sztárok. Régóta figyelem az MLS-t, folyamatosan nő a színvonal, fejlődnek a csapatok, a liga, a stadionok" – mondta Bale, aki egy plusz másfél évre írt alá új csapatához.