A Chelsea-be igazolt a világ egyik legjobb hátvédje

Torino FC v SSC Napoli - Serie A Kalidou Koulibaly of SSC Napoli Torino FC v SSC Napoli Torino-Napoli Torino FC Toro granata SSC Napoli Napoli Napoli calcio partenopei Olympic Grande Torino Stadium Torino Turin Serie A Lega Serie A Italia football match c
Kalidou Koulibaly of SSC Napoli during the Serie A match between Torino FC and SSC Napoli on May 07, 2022 at Olympic Grande Torino Stadium. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette a Napoli szenegáli hátvédjét, Kalidou Koulibaly-t.

A 31 éves focistát a távozó Antonio Rüdiger és Andreas Christensen pótlására szerződtette a védelembe Thomas Tuchel csapata. A 62-szeres szenegáli válogatott védő az olasz bajnokság, sőt, a világ legjobb hátvédei közé tartozik, aki remekül olvassa a játékot és igazi vezéregyéniség a pályán és az öltözőben.

2016-ban majdnem sikerült ide igazolnom, de akkor ez nem valósult meg, most viszont egy álmom vált valóra" - mondta Koulibaly.

A klasszis védő 38 millió euróért távozott a Napolitól a Chelsea-hez, és 4 éves szerződést kötött a londoni sztárcsapattal.