A szünetben lecserélt Ronaldo nem várta meg a meccs végét, sértődötten hazament

Horizontal HEADSHOT FOOTBALL MAKING A FACE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo warms up ahead of the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester United at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on May 7, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Bár 52 nap után ismét pályára lépett a Manchester United csapatában Cristian Ronaldo, a visszatérés korántsem sikerült olyan ünnepélyesre, mint azt sokan szerették volna.

Azok után, hogy mindeddig nem talált magának új csapatot, pénteken este a közösségi odalán jelentette be Cristiano Ronaldo, hogy pályára lép a MU vasárnapi, Rayo Vallecan elleni felkészülési meccsén. És úgy tűnt, hogy az ötszörös aranylabdás öröme teljes, "Boldog vagyok, hogy visszatérek" - írta, közösségi oldalán.

Csakhogy a meccsen ebből nem sok látszott. Ronaldo az első félidőben kihagyott egy nagy helyzetet, az ivószünetben pedig jól láthatóan vitatkozott Erik ten Haggal, a MU májusban kinevezett új edzőjével.

Aki a szünetben le is cserélte a 37 éves sztárt, amit - hiába telnek az évek - még mindig nehezen vesz be Ronaldo gyomra. Az pedig különösen fájhatott neki, hogy a helyére beálló Amad Diallo két percen belül gólt lőtt, kialakítva az 1-1-es végeredményt.

Ronaldo nem is várta meg a meccs végét, hanem 10 perccel a lefújás előtt távozott.

Úton a kocsija felé:

Ez ritkán szokta magát jól kivenni, hiszen a csapat az íratlan, vagy éppen írott szabályo szerint együtt érkezik a meccsre, és egy időben is távozik a stadionból. Ronaldóval együtt ráadásul mások is idő előtt távoztak, ami azt a látsztatot keltheti, mintha a portugál kisebb zendülést szítana. A korán indulók, akik tettüket azzal magyarázták, hogy csak a nagy forgalmat akarták elkerülni, minden bizonnyal büntetésre számíthatnak Ten Hagtól. Aki egyet már oda is szúrt a világsztárnak, amikor a lefújás után arról kérdezték, hogy jó formában van-e Ronaldo.

"Nem mondhatnám. Határozottan nincs azon a szinten, ahol a csapat többi tagja tart jelenleg, hiszen több hetet kihagyott a felkészülésből. Meccsekre és sok-sok edzésre van szüksége" - mondta a holland.