Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta az olasz Giuseppe Borellót.

A 23 éves olasz támadó a Crotone utánpótláscsapataiban kezdett futballozni, majd 2017. május. 28-án csereként egy percet kapott a Lazio elleni bajnoki mérkőzésen. Borellót ezt követően többször kölcsönadta korábbi klubja, végül idén júniusban elváltak útjaik.

Giuseppe Borello az Újpest új igazolása Forrás: ujpestfc.hu

Az olasz csatár a Seria B előző szezonjában 19 mérkőzésen lépett pályára, egy gólt lőtt és két gólpasszt adott, a kupában pedig két meccsen két gólpasszig jutott. Borellót több poszton is kipróbálták már a támadósorban, a legtöbbször a jobb szélső helyén számítottak rá Olaszországban.

"Örülök, hogy itt lehetek, nagy élmény lesz egy ilyen történelemmel rendelkező klubnál játszani. Nagyon várom már, hogy elkezdődjön a közös munka a csapattal.

Minden labdáért meg fogok küzdeni és minden képességemmel a csapat javára akarok tenni" - nyilatkozta az Újpest honlapjának az olasz focista, aki a 82-es mezszámban fog futballozni.