Rakétatámadás miatt marad el a Juventus és az Atlético Madrid meccse

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL CLOSE UP ACTION BUST
Atletico Madrid's Spanish midfielder Saul Niguez (L) and Juventus' Italian defender Leonardo Bonucci go for the ball during the UEFA Champions League Group D football match Juventus Turin vs Atletico Madrid on November 26, 2019 at the Juventus Allianz stadium in Turin. (Photo by Marco Bertorello / AFP)
Vágólapra másolva!
Elmarad a Juventus és az Atlético Madrid labdarúgócsapatainak felkészülési mérkőzése, amit vasárnap játszottak volna Tel-Avivban.

Az olasz klub szombaton úgy döntött, biztonsági okok miatt nem utazik el Izraelbe, ezért a spanyol csapat sem kelt útra.

Az izraeli hadsereg pénteken hadműveletet indított a Gázai övezet iszlamista szervezetei ellen, megölték az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet katonai vezetőjét, válaszul szombat reggelig több mint 160 rakétát lőttek a Gázai övezet katonai szervezetei Izrael felé.

A torinói és a madridi együttesnek is a vasárnapi lett volna az utolsó edzőmérkőzése a nyári felkészülési időszakban. A Juventus mérlege eddig egy győzelem, egy döntetlen ls egy vereség, az Atlético viszont mindhárom találkozóját megnyerte.