Hasba rúgta terhes barátnőjét a német válogatott focista

2022.08.07. 15:31

Könnyen lehet, hogy véget érhet a pályafutása Nico Schulznak, a Borussia Dortmund német válogatott védőjének, aki 2020-ban brutálisan bántalmazta terhes barátnőjét.

A 19-szeres német válogatott védő 2019 nyarán nagy reményekkel igazolt a Hoffenheim csapatától a Dortmundhoz. Azonban az előző szezonban már csak 16 Bundesliga-meccsen lépett pályára, nyáron pedig eladósorba került és a csapat edzőtáborába sem vitték el.

Most pedig úgy tűnik, hogy a német focista pályafutása is veszélybe kerülhet, ugyanis bántalmazás miatt feljelentést tett ellene a volt barátnője, aki azt állítja, hogy két héttel a szülése előtt Schulz megrugdosta a hasát, ezt követően pedig a földre lökte és tovább verte a őt.

Schulz volt barátnője 2020 márciusában zúzódásokkal teli képeket küldött Schulznak. A focista válaszul egy szelfit küldött neki, amelyen szomorú arcot vág bocsánatkérésül.

Az eset után a Borussia Dortmund a hivatalos honlapján kiadott egy közleményt, amelyben azt írják, hogy Schulz tagadja a vádakat és az ártatlanság vélelmére hivatkozik. A német klub hangsúlyozta, hogy médiaértesülésekig nem volt tudomása az esetről, amely rendkívül súlyos és megdöbbentő. Azonban a ténybeli és jogi helyzet egyelőre tisztázatlan, így jelenleg nem tudnak megbízható és jogilag biztonságos döntést hozni a játékos jövőjéről.

Ajánlataink