Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 3-1-re kikapott az azeri Qarabagtól a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének, így 4-2-es összesítéssel kiesett és az Európa-iga playoff-körében folytathatja majd.

„Ezen már nem tudunk változtatani. Bosszús és mérges az ember, de ez a meccs elment. Kicsit olyan érzésem volt, mint három éve a Dinamo Zagreb ellen, amikor 1-1 után kaptunk egy négyest vagy a Ludogorec ellen, amikor szintén kikaptunk. Voltak helyzeteink az elején, de nem sikerült egyenlíteni. Mindkét félidőt borzasztóan kezdtük. Gondolkodásban, gyorsaságban, dinamikában, taktikában, el kell ismerni, hogy fölénk kerekedett a Qarabag. Két meccs alapján a jobb csapat jutott tovább, de kiderült, hogy nem állunk távol a BL csoportkörétől. A góloknál nehezen őriztem meg a nyugalmamat, sok rossz döntést hoztunk. Alulmúltuk önmagunkat" – mondta az M4 Sportnak Dibusz Dénes.

Dibusz Dénes csapata egyik legjobbja volt Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Ez a mai mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, a gyors kapott gól átírta a terveket, de nem kellett volna így szétesni. Sok elem hiányzott a játékunkból, hogy fordíthassunk. Később sokat kockáztattunk, mentünk előre, de jól kontrázott az ellenfél. Nem hiszem, hogy ennyi van bennünk. Tudtuk, hogy nagyon kell koncentrálni, minden hibát kihasználnak, de ma túl nagyokat követtünk el. Amit elterveztünk, a gyors átmeneteket, nem sikerült végrehajtani, ezen akartunk javítani a második félidőre, de nem igazán sikerült. Csalódottak vagyunk, mert hazai pályán nem sikerült továbbjutni, de nem adjuk fel, készülünk a következő meccsre, az Európa-liga is becsülendő, nem szeretnénk alább adni" – mondta Vécsei Bálint.