Botrány a meccs után: rátámadt egy szurkolóra az Eb-győztes futballista - videó

US Sassuolo v Spezia Calcio - Serie A NurPhoto General news Sport Soccer Soccer Match March 18 2022 18th March 2022 US Sassuolo Serie A Match Spezia Calcio Horizontal
Domenico Berardi of US SASSUOLO celebrates after scoring a goal during the Serie A match between US Sassuolo and Spezia Calcio at Mapei Stadium-Citta del Tricolore on March 18, 2022 in Reggio Emilia, Italy. (Photo by Luca Amedeo Bizzarri/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Luca Amedeo Bizzarri / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Serie A-ban szereplő Sassulo az Olasz Kupában meglepetésre 3-2-re kikapott a másodosztályú Modenától. A vesztes csapat sztárja, Domenico Berardi a mérkőzés után botrányosan viselkedett, ugyanis meg akart verni egy szurkolót az utcán.

A botrányos jelenet a mérkőzés után, az utcán zajlott le, miután az esélyesebbnek tartott Sassuolo meglepetésre kiesett az Olasz Kupából a másodosztályú Modena ellen.

Az egyik szurkoló állítólag sértegette a vesztes csapat sztárját, az olasz válogatottal tavaly Eb-győztes Domenico Berardit, aki alaposan dühbe gurult és meg akarta verni a drukkert.

Berardi a szurkoló után szaladt és többen is közbeavatkoztak, hogy megfékezzék a magáról teljesen megfeledkező futballistát.