Társoldalunk:

Meglepő helyre igazolt a Fraditól távozó válogatott focista

2022.08.09. 11:01

A Ferencvárostól idény nyáron távozó szlovák válogatott focista, Robert Mak az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sydney FC-hez igazolt.

A 73-szoros szlovák válogatott támadó 2020. szeptemberében került a Fradihoz, ahol összesen 51 mérkőzésen kapott szerepet és hat gólig jutott. A korábban a Bundesligában is megfordult játékosnak idén nyáron járt le a szerződése a magyar bajnoknál, azóta szabadon igazolható volt.

Egészen mostanáig, ugyanis az ausztrál élvolnabeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sydney FC a Twitter-oldalán jelentette be, hogy megszerezte a 31 éves labdarúgót.

Fantasztikus kihívás lesz ez számomra. Igazi megtiszteltetés, hogy Ausztrália legnagyobb és legsikeresebb klubjához szerződhetek. Részese voltam néhány bajnoki és kupagyőzelemnek pályafutásom során, így tudom, mi kell a sikerhez. Szeretném a tapasztalatommal, a személyiségemmel, valamint természetesen néhány góllal és gólpasszal segíteni a csapatot a szezonban" - mondta Mak, aki a Fradival két bajnoki címet szerzett.