Perre megy PL-csapat a stadionnal a méregdrága sör miatt

Leicester City v Brentford FC - Premier League EPL Soccer Sunday 7th August 2022 Leicester City vs Brentford Premier League Horizontal FOOTBALL
Leicester fans enjoy a free beer on the club ahead of kickoff during the Premier League match between Leicester City and Brentford at the King Power Stadium, Leicester on Sunday 7th August 2022. (Photo by James Holyoak/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A szurkolók, de maga a klub is felháborodását fejezte ki, amiért horroráron kínálják az ételt és az italt a Premier League-ben szereplő West Ham United stadionjában.

Nem csak a Manchester City elleni 2-0-s vereséget hozó hétvégi szezon nyitó eredménye miatt háborognak a West Ham United drukkerei, valamint a londoni klub irányítói. A klub által bérelt, a 2012-es londoni olimpia központi helyszínéül szolgáló London Stadionban ugyanis még angol szinten is brutális árak fogadták drukkereket.

A London Stadion ugyanis az egész Premier League legdrágább büféjével várta őket. Egy húsos pite 6 fontba (kb. 2800 forint) kerül, de ez még hagyján ahhoz képest, hogy egy pint sört minőségtől függően 7,30 (kb. 3400 Ft) és 7,60 fontért (kb. 3550 Ft) mérnek.

Eközben a legtöbb klubnál az elmúlt évek járványhelyzetére való tekintettel vagy befagyasztották az egy-két évvel ezelőtti árakat, vagy mint Newcastle-ben egyenesen csökkentették azokat. A Daily Mail cikke szerint az "árverseny" szebbik végén a Manchester United található, ahol egy pint sör 3 fontba (1400 Ft) kerül.

A klub jelezte, amennyiben a Viborg elleni jövő heti Konferencia-liga mérkőzésre a London Stadion nem módosítja lefelé az árait, úgy készek beperelni a létesítmény üzemeltetőjét.