Vágólapra másolva!
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Aldosivi együttese 2-0-s vereséget szenvedett a Godoy Cruz otthonában, így az utolsó előtti, 27. helyen áll, mindössze nyolc pontot gyűjtve. Úgy néz ki, a szurkolóknak elegük lett a gyenge szereplésből, ugyanis az újabb kudarc után több játékos autója is lángokban állt.

Az argentin sajtó beszámolója szerint a Godoy Cruz elleni vereség után

egy csoport erőszakos férfi tört be a parkolóba, ahol a játékosok az autóikat hagyták. Az információk szerint legalább négy jármű gyulladt ki

csütörtök este a Club Aldosivi Mar del Plata telephelyén, nem sokkal azután, hogy a csapat ismét vereséget szenvedett, és a kieső zónában maradt.

A hatóságok pedig vizsgálják, hogy a Barra bravának - a latin-amerikai futballcsapatok szervezett szurkolói csoportjainak neve, hasonlóan a brit huligánokhoz - köze van-e a bűncselekményhez.

A helyi média beszámolója szerint az erőszakos eseményeket ottani idő szerint 21 óra körül rögzítették, majd a helyszínen tartózkodó szemtanúk értesítették a rendőrséget, akik néhány perccel később megérkeztek a létesítménybe.

Továbbra is folytatjuk a munkát és népszerűsítjük a klub színei iránti tiszteletet, az elkötelezettség és szeretet értékeit."

Megsemmisültek a tűzben a focisták autói Forrás: https://twitter.com/GerGarciaGrova

A tűzoltók is a helyszínre siettek, de kiérkezésükkor megállapították, hogy

a klub labdarúgóinak tulajdonában lévő autók teljesen megsemmisültek,

így a feladatuk az volt, hogy megakadályozzák a lángok továbbterjedését a többi parkoló járműre, illetve az ingatlan egyéb területeire.

A Now Mar del Plata portál szerint a területet szigorúan őrizték, ám így sem sikerült megakadályozni a bűncselekményt, a vizsgálatok pedig folynak, hogy valóban a szurkolók voltak-e az elkövetők.