Társoldalunk:

Ingyen távozhat a Barcelona holland sztárfocistája

2022.08.12. 16:45

A Barcelona anyagi szempontból egyre nagyobb bajban van, és tavaly nyáron szerződtetett holland csatárától, Memphis Depay-tól akár ingyen is megválna.

A holland válogatott Depay-nak - aki tavaly nyáron igazolt a Barcelonába a Lyon együttesétől - még egy év hátravan a szerződéséből és a hírek szerint a Chelsea, a Juventus és a West Ham United is élénken érdeklődik iránta. A 28 éves támadó mindenképpen olyan csapatban akar szerepelni, amelyik indul a BL-ben, így ebből a szempontból a West Ham nem is jöhetne szóba, ráadásul a klub edzője, David Moyes is megerősítette, hogy nem akarják leigazolni a csatárt.

A The Guardian megírta, hogy a nemrégiben újabb üzletrészétől megváló Barcelona akár ingyen is hajlandó lenne megválni Depay-tól, hogy a szombati La Liga-rajt előtt az összes új igazolását nevezhesse a bajnoki küzdelmekre.

Az biztos, hogy Depay 9-es mezszámát már odaadták a Bayern Münchentől szerződtetett Robert Lewandowskinak, amely szintén arra utal, hogy a holland sztár hamarosan távozik a katalán óriástól.