Vágólapra másolva!
A Manchester United legendás játékosa, Gary Neville szerint megalázó helyzetbe kerülhet az angol csapat, ha nem sikerül leigazolnia a Barcelona holland sztárját, Frenkie De Jongot.

Hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy a Manchester United szerződtetné a Barca holland válogatott középpályását, akit a Chelsea is szívesen a soraiban tudna, miközben a katalán sztárcsapat szeretné a futballistát maradásra bírni.

Az MU legendás jobbhátvédje, a manapság televíziós szakértőként dolgozó Gary Neville szerint megalázó és szégyenteljes lenne, ha a játékosért folytatott harcból a Chelsea kerülne ki győztesen, és De Jong a londoni együttest választaná.

mondta Neville.

De Jong szeretne Barcelonában maradni és a klub is megtartaná, egyúttal csökkentené a középpályás fizetését, aki a hírek szerint már az ügyvédeivel vizsgáltatja azt, hogy mennyire szabályos a Barca nyomásgyakorlása felé.

A 25 éves labdarúgó 2019-ben igazolt az Ajaxtól a Barcelonához, az amszterdami klubban éppen a Manchester United új trénere, Erik Ten Hag volt az edzője.

Forrás