Társoldalunk:

Minden idők egyik legdurvább focistája képtelen feldolgozni a felesége halálát

2022.08.17. 09:17

Három éve, 2019 júliusában halt meg az egykori futballista és színész, Vinnie Jones felesége, ám az özvegy férfi képtelen őt feledni.

Vinnie Jones minden idők egyik legdurvább angol labdarúgója volt. A Wimbledon egykori kupagyőztes játékosa olyan kíméletlenül aprította az ellenfél csatárait, hogy attól még manapság is sokakat kiver a víz. A futball után később filmszínészi pályán is sikeres Jones elmondta, a neje, Tanya három éve bekövetkezett halála óta képtelen igazán magára találni. A felesége hat éven át küzdött a gyilkos kórral.

Vinnie Jones nem ismert kegyelmet a pályánForrás: AFP/Str

Bár barátai szerint Jones szemre jól van, de az 53 évesen elhunyt Tanya végzetes betegségével szembeni kilátástalan harca megviselte. Egykor alkoholizmussal is küzdött - írja a Bors.

"2019-ben halála napjának éjjelén elvonultan gyászoltam, és az égbolton hirtelen közeli csillag tűnt fel, amit nejem lelkének hittem, még üzent is nekem" - nyilatkozta a Daily Mailnek az 56 éves Jones, aki 150 ezer fontot (70 millió ft) örökölt a nejétől, mivel Tanya elfelejtett hivatalos végrendeletet készíteni.