Társoldalunk:

A Tottenham focistáit lenyűgözi az őrülten szenvedélyes Conte

2022.08.17. 16:44

A Tottenham Hotspur futballistája, Ben Davies szerint a csapat játékosai imádják edzőjüket, a temperamentumos Antonio Contét, akit a világ egyik legjobb szakemberének tartanak.

A heves vérmérsékletű olasz tréner a Chelsea elleni mérkőzésen kis híján összeverekedett az ellenfél edzőjével, Thomas Tuchellel, mindketten piros lapot kaptak a bírótól a meccs végén. 

A Tottenham 29 éves balhátvédje, Ben Davies szerint az egész csapatot lenyűgözi Conte lelkesedése és szenvedélyes viselkedése.

Mindig ezt a szenvedélyt látjuk rajta, a rekordjai pedig magukért beszélnek. Ő egy világklasszis edző. Amikor dühbe gurul, nem tudjuk megállítani, de legszívesebben a betonfalat is áttörnénk érte" - mondta a walesi futballista.

Antonio Contét imádják a Tottenham játékosaiForrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Mindig energikus és egyértelműen a tudomásunkra hozza, mit szeretne tőlünk látni a pályán. Nagyon elkötelezett és szenvedélyes. Amikor beszél, mindenki ül és ámulattal hallgatja" - tette hozzá Davies.

Az olasz edző a múltkori incidens okán kapott piros lapja miatt nem ülhet le a kispadra a Wolverhampton elleni, szombati Premier League-meccsen.

Forrás