Vágólapra másolva!
Jövő péntektől lehet jegyet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére, amelyen szeptember 26-án az Európa-bajnok olasz együttest fogadja.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója alapján szokás szerint első körben csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg belépőiket. Amennyiben maradnak jegyek, akkor a tagsággal nem rendelkezők számára augusztus 29-én 10 órától nyílik lehetőség a vásárlásra. A belépőkhöz elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintért lehet hozzájutni. A Szurkolói Klub tagjai húszszázalékos kedvezményt kapnak az árból.

Indul a jegyértékesítés a magyar fociválogatott NL-mérkőzéseire Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szükséges személyes adatok - teljes név, születési dátum és hely - megadásával.

Szeptember 23-án Lipcsében lép pályára a nemzeti együttes, a németországi találkozóra pedig augusztus 29-én 10 órakor kezdődik a jegyek értékesítése. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

A magyar válogatott négy forduló után vezeti a csoportját a német, az olasz és az Eb-ezüstérmesként sereghajtó angol csapat előtt, azaz első helyért és ezáltal a négyes döntőbe jutásért küzd.