Vágólapra másolva!
Az öt forduló után a labdarúgó NB II-ben egyedül nyeretlen Budafoki MTE hétfőn azonnali hatállyal menesztette Csizmadia Csaba vezetőedzőt.

Mint azt a fővárosi klub a hivatalos honlapján megjelent közleményében írja, "lezárult egy korszak", és miután öt fordulót követően három vereséggel és két döntetlennel két pontot szerezve a tabella utolsó, 20. helyén áll a csapat, kénytelenek voltak lépni. "Klubunk vezetése így nehéz döntésre kényszerült, de úgy döntött, új impulzusokra és változásra van szükség a kispadon."

Mint írják "Csizmadia Csabának játékosként, majd vezetőedzőként is elévülhetetlen érdemei voltak egyesületünk közelmúltbeli, történelmi sikereiben.

Csizi odaadó munkáját és a Budafokért tett fáradozásait ezúton is nagyon köszönjük, edzői pályafutásához további sok sikert kívánunk!

Pótlásáról vezetőségünk hamarosan gondoskodik, amint megvan csapatunk új edzője, természetesen arról is beszámolunk majd honlapunkon."

Csizmadia Csabával jutott fel a Budafok az NB II-ből az élvonalba Fotó: Polyák Attila - Origo

A Nemzeti Sport információi szerint a korábbi 12-szeres válogatott játékos helyét jó eséllyel a már komoly edzői tapasztalattal bíró, ugyancsak egykori válogatott futballista, Mátyus János veheti át.