Súlyosan megsérült a PSG-től érkezett sztárfocista

US Salernitana 1919 v AS Roma - Serie A Soccer Serie A US Salernitana Salernitana Rome calcio Italia Salerno US Salernitana 1919 AS Roma Serie A match Georginio Wijnaldum Stadio Arechi Giuseppe Maffia 14 August Horizontal FOOTBALL PHOTO
Georginio Wijnaldum of AS Roma during the Serie A match between US Salernitana 1919 and AS Roma at Stadio Arechi, Salerno, Italy on 14 August 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett a holland Georginio Wijnaldum, aki nyáron igazolt a Paris Saint-Germaintől az AS Roma csapatához.

Az olasz klub vasárnap jelentette be, hogy a holland középpályásnak edzésen eltört a sípcsontja. A Liverpool és a PSG korábbi játékosára még várnak vizsgálatok, de nagyon valószínű, hogy így nem lehet majd ott a katari világbajnokságon sem.

Georginio Wijnaldum az első fordulóban már kapott lehetőséget Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Wijnaldum egyelőre kölcsönbe érkezett Rómába, szezon végén veheti majd meg az olasz csapat. A 31 éves játékos Párizsban általában csak csere volt, Rómában alapember válhatott volna belőle. Távollétében a szintén nyáron érkezett Nemanja Maticra várhat majd komolyabb szerep.