Nagyon fontos játékost veszített el az Inter a városi rangadó előtt

fbl Horizontal
Inter Milan's Argentinian forward Lautaro Martinez (R) celebrates with Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku after opening the scoring during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Spezia on August 20, 2022 at the Giuseppe-Meazza (San Siro) stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A vasárnapi edzésen elszenvedett sérülése miatt Romelu Lukaku, az Internazionale labdarúgócsapatának csatára nem léphet pályára együttese keddi és szombati bajnoki mérkőzésén, és valószínűleg a jövő szerdai Bajnokok Ligája-meccsén sem.

A belga válogatott támadó combfájdalmak miatt dőlt ki a tréningről, a hétfői vizsgálatok pedig kisebb húzódást állapított meg a hajlítóizmában.

A milánói klub tájékoztatása szerint Lukakut a jövő héten újra megvizsgálják, így biztosra vehető, hogy kedden a Cremonese ellen nem léphet pályára, majd szombaton a címvédő AC Milan elleni városi derbin sem. A sérüléssel ráadásul a jövő szerdai Bayern München elleni BL-találkozón is erősen kérdéses a játéka.

Az Inter számára fontos lenne a jó rajt a Bajnokok Ligájában, ugyanis a legerősebb csoportba került, melyben a német bajnok mellett - papírforma szerint - az FC Barcelonával kell majd megküzdenie a továbbjutásért. A kvartett negyedik tagja a cseh Viktoria Plzen.