A kezdőből kirúgott Ronaldo helyzetéről beszélt a Manchester United edzője

Horizontal
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (L) directs substitute Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo during the English Premier League football match between Southampton and Manchester United at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on August 27, 2022. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Telegraph beszámolója szerint Erik ten Hag figyelmeztette Cristiano Ronaldót, hogy keményebben kell edzenie, illetve előbb bizonyítania kell, ha vissza akarja szerezni a helyét a Manchester United kezdőcsapatában.

A nyár egyik sláger témája volt Cristiano Ronaldo átigazolása, ám nem érkezett olyan ajánlat érte, ami a játékosnak, és a klubjának is megfelelt volna, így végül maradt a Manchester Unitednél. A 37 éves portugál sztár az idei szezonban kiszorult a MU kezdőcsapatából, eddig 5 bajnokiból mindössze egyszer volt kezdő. Ten Hag viszont úgy tűnik megtalálta a megfelelő taktikát, ugyanis a csapat a legutóbbi három meccsét megnyerte. A holland menedzser a hétvégi Arsenal elleni rangadó előtt beszélt Ronaldo helyzetéről.

Számára kimaradt az előszezon, márpedig ilyet nem lehet csinálni, már csak azért sem, mert a csapat játékmódja megváltozott a tavalyihoz képest. Ez megkövetel bizonyos együttműködést, mindenkinek tudnia kell, hol a helye csapaton belül, a másik fontos tényező pedig az erőnlét" – kezdte ten Hag, aki utalt arra is, hogy a hétvégi rangadón Ronaldo ismét csak a cserepadon kaphat helyet.

Erik ten Hag szerint Ronaldónak sokkal többet kell tennie Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Meg akartam őt tartani.

– mondta a holland edző.

A listavezető és eddig százszázalékos Arsenal a sorozatban három meccsen nyertes Manchester United vendége lesz vasárnap a Premier League 6. fordulójában.