Vágólapra másolva!
A Chelsea szerdán menesztette a 2024-ig szerződéssel rendelkező Tuchelt, akinek Lőw Zsolt volt a másodedzője. A magyar edző a hírre akkor szűkszavúan reagált az Origónak.  Azóta kiderült, hogy már nem szerepel a Chelsea szakmai stábjának oldalán, a segédedzőt az édesapja próbálta megvigasztalni.

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a válást az idézhette elő, hogy a német szakembernek feszült volt a viszonya az új klubvezetéssel és néhány játékosával. Már

a csütörtöki edzést sem a szakember két segítője, Lőw Zsolt és a szintén német Arno Michels tartotta – hanem Anthony Barry –, mivel ők sem maradnak, már bejelentették, hogy a stáb összesen 2 millió fontot (930 millió forint) kap lelépési pénzként.

Azt nem tudni, mi lesz a családdal, a magyar szakember lányai amerikai iskolába járnak Londonban, így nagy valószínűséggel egyelőre maradnak a brit fővárosban. A Chelsea másodedzője amúgy még édesapjával sem beszélt ezekben a zűrös napokban.

Lőw Zsolt is távozott a Chelsea-től Forrás: AFP/Oli Scarff

"Nem telefonáltam a gyereknek, nem akartam zavarni ezekben a zűrös napokban,

tudom, hogy ő sincs jó hangulatban, hiszen köztudottan Tuchel bizalmasa – mondta Lőw édesapja, Lőw János a Blikknek. – Csak üzentem neki,

Az látszik, hogy nem állt össze a csapat, pedig az anyagiakon nem múlott most semmi. Állítólag már korábban is kritizálta Tuchelt az új vezetőség, és a bennfentesek szerint csak idő kérdése volt, mikor küldik el.

A Chelsea csütörtökön már ki is nevezte az új vezetőedzőjét, a londoni csapat kedvéért a Brightont elhagyó brit Graham Pottert.