Tuchel az új szerelme miatt bukott meg a Chelsea csapatánál

Horizontal
Chelsea's German coach Thomas Tuchel reacts during the UEFA Champions League quarter final second leg football match between Real Madrid CF and Chelsea FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 12, 2022. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea nemrégiben kirúgott német edzőjének, Thomas Tuchelnek megromlott a házassága és új barátnője is lett a londoniaknál töltött időszakában. Mindezek közrejátszhattak abban, hogy elvesztette a játékosok bizalmát az öltözőben.

A londoni kub nemrégiben elküldött német menedzserének magánélete is közrejátszhatott abban, hogy Tuchel megbukott a Chelsea csapatában - derült ki a Dailymail oldaláról.

Tuchel magánéletéből ügy lett Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

Egyes források szerint a Chelsea játékosai sokszor beszélgettek a német edző sikertelen házasságáról és új barátnőjéről az öltözőben. Tuchel magánélete állítólag hozzájárult az elbocsátásához, mivel ez nagyban megváltoztatta a játékosok róla alkotott képét, és kevésbé bíztak már benne.

2022 áprilisában Tuchel és felesége, Sissi bejelentették, hogy 13 évig tartó házasság után válnak. A pár barátai azt mondták, hogy semmi remény nem volt a megbékélésre. Tuchelnek azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy túllépjen a dolgon,

mivel július végén már az új brazil barátnőjével, Natalie Maxszel töltötte az időt.

A párost Szardínián látták egy hajón. Ez odáig vezetett, hogy a csapat játékosai állítólag csak arról beszélgettek, hogy hogyan omlott tönkre az edzőjük házassága.

Az edző és az új szerelme Forrás: --Dailymail

A The Independent forrásai szerint ez megváltoztatta a csapat felfogását menedzserükről. Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért Tuchel elvesztette az irányítást a Chelsea öltözőjében.

A Chelsea játékosai ráadásul már a német edző taktikájában sem hittek többé.

A Chelsea tizenhárommillió fontot fizetett a távozó edzőnek. Az új edző a Brigton menedzsere, Graham Potter lehet.