Utolsó pillanatban lőtt góllal nyert a bajnokságban a Fradi Európa-liga-ellenfele

fbl Horizontal
Crvena Zvezda's players celebrate after winning the UEFA Europa League Group F football match between FK Crvena Zvezda Beograd (Red Star Belgrade) and PFC Ludogorets Razgrad at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade on November 25, 2021. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A szerb labdarúgó-bajnokság címvédője, a Crvena zvezda idegenben 2-1-re megnyerte a Novi Pazar elleni rangadót, és továbbra is a tabella élén áll.

A Ferencvárossal azonos Európa-liga-csoportban szereplő belgrádiak (akik az első fordulóban hazai pályán kaptak ki 1-0-ra a francia Monacótól) a tabellán a forduló előtt még második Novi Pazarhoz látogattak, és már a 6. percben hátrányba kerültek, amikor Stefan Loncar megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

Ezt a 34. percben Milan Rodic góljával egyenlítette ki a zvezda, majd a piros-fehérek Alekszandar Pesic 88. percben szerzett találatával a győzelmet is megszerezték.

Azaz a Fradihoz hasonlóan a Crvena zvezda is rangadót nyert, így 9 mérkőzés után (a többség már 10-et, némelyik csapat pedig 11-et játszott) 23 ponttal a vezeti a 16 csapatos Super Ligát (a magyar bajnok ugyancsak kevesebb meccset játszva él az NB I élén). A zvezda és a Fradi először október 6-án találkozik Belgrádban, majd egy héttel később, október 13-án a Groupama Arénában mérkőzik meg a két csapat.