Részegen dülöngélt az utcán az olasz foci botrányhőse - videó

First Trophy Angelo Iervolino with US Salernitana 1919, Reggina 1914 and Adana Demirspor Soccer Adana Demirspor Reggina 1914 US Salernitana Salerno Angelo Iervolino Serie A Serie B Italian Serie A Macte Animo 1st Angelo Iervolino Trophy match Mario Balote
Mario Balotelli of Adana Demirspor looks on during the 1st Angelo Iervolino Trophy match between Adana Demirspor and Reggina 1914 at Stadio Arechi, Salerno, Italy on 30 July 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Videóra vették, hogy az olasz futball botrányhősét, Mario Balotellit ketten kísérték ki egy bárból, ahol részegen szórakozott. A balhés csatár klubja mindeközben azt állítja, a játékos betegség miatt nem tudott edzeni.

Az olasz válogatott támadó az átigazolási időszak utolsó napján váltott csapatot, és a svájci bajnokságban szereplő FC Sion együtteséhez igazolt, amely már a 11. klubja pályafutása során.

Új csapatában még csak két meccset játszott, de máris bajba került, mert az internetet körbejárta egy videó, amelyen Balotelli részegen dülöngélve látható.

Az ittas csatárt Lausanne városában ketten kísérték ki egy bárból, egy piros ruhás bombanő és egy férfi.

A hírek szerint az eset óta Balotelli nem jelent meg a Sionnál és nem vette fel a kapcsolatot új munkaadóival. Mindeközben a csapat elnöke, Christian Constantin azt állítja, a 32 éves focista a hétfői edzésen rosszul lett, majd hörghurut miatt hiányzott a többi tréningről.

Forrás