Zseniális sarkazós gól után kiütötte ellenfelét a magyar válogatott focista csapata - videó

fbl Horizontal
Fenerbahce's Hungarian defender Attila Szalai (L) heads the ball with Fenerbahce's Brazilian defender Gustavo Henrique(C) during the UEFA Europa League Group B group stage football match between Stade Rennais FC and Fenerbahce SK at The Roazhon Park Stadium in Rennes, western France on September 15, 2022. - The match ended 2-2. (Photo by DAMIEN MEYER / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott védővel, Szalai Attilával a kezdőben felálló Fenerbahce 5-0-ra verte az Alanyasport a török bajnokság 7. fordulójában.

Az isztambuli csapat már az ötödik percben vezetett Diego Rossi góljával, majd a 17. percben érkezett Gustavo Henrique, aki akrobatikus mozdulattal juttatta a labdát a vendégek kapujába.

Ezt követően sem volt megállás, és hiába védett az első félidő ráadásában büntetőt a vendégek kapusa, egy perccel később megkapták a harmadik gólt, majd Enner Valencia és Irfan Kahveci révén hat percen belül még kettőt a második játékrészben, azaz a Fenerbahce végül 5-0-ra verte az Alanyasport. Szalai Attila végig játszotta a mérkőzést a hazai csapatban.