A tv-s szakértő majomnak nevezte a Real Madrid sztárjátékosát

Atletico de Madrid v Real Madrid CF - LaLiga Santander Atleti Atletico Atletico de Madrid Civitas Metropolitano Deporte Derbi Espana Futbol LFP La Liga La Liga Santander LaLiga Madrid Metropolitano Real Madrid Horizontal FOOTBALL SPORT
Vinicius Junior during La Liga match between Atletico de Madrid and Real Madrid at Civitas Metropolitano on September 18, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának rangadójának a címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a városi riváliás Atlético Madrid otthonában. A találkozó után a Real brazil válogatott sztárja, Vinicius Junior szolgáltatta a legtöbb beszédtémát, akit a mérkőzés televíziós szakértője majomnak nevezett.

A 22 éves támadó bombaformában futballozik, a góljait pedig többnyire táncolással szokta ünnepelni.

Az Atlético Madrid szurkolói a találkozó előtt Vinicius Juniort pocskondiázták, több ezren énekelték a stadion előtt, hogy Vinicius egy majom.

A találkozón aztán a Real szerzett vezetést egy másik brazil válogatott, Rodrygo találatával, a gól után pedig Vinicius Junior és Rodrygo együtt kezdtek táncolni az Atlético-szurkolók előtt.

Ezt nem hagyta szó nélkül Pedro Bravo játékosügynök, aki élő adásban nevezte majomnak Vinicius Juniort.

– mondta Bravo, aki nem sokkal később bocsánatot kért a szerencsétlen szóhasználatért.

A La Liga nem hagyta annyiban a történteket. Először is elhatárolódott az esettől, másrészt közleményben tudatta, hogy mindkét madridi klubbal dolgoznak a megoldáson. Nem mellesleg kiadott egy közleményt a Real Madrid, amelyben elítélte Pedro Bravo játékosügynököt.