Újabb riválist kaphat Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedben

Manchester United v Real Sociedad: Group E - UEFA Europa League soccer Manchester United Real Sociedad Cristiano Ronaldo UEFA Europa League group E match Cristiano Ronaldo Centre-Forward Old Trafford United Kingdom September Horizontal SPORT FOOTBALL PLAY
Cristiano Ronaldo Centre-Forward of Manchester United and Portugal during the UEFA Europa League group E match between Manchester United and Real Sociedad at Old Trafford on September 8, 2022 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United vezetőedzője Erik Ten Hag, a Benfica tehetséges csatárával, Goncalo Ramosszal szeretné megerősíteni a csapat támadósorát.

A 21 éves portugál csatár eddig 12 meccsen 8 gólt lőtt a szezonban, teljesítményével felkeltette a Manchester United edzőjének a figyelmét.

A The Sun megírta, hogy a játékos értéke 25 millió euró körül mozog az átigazolási piacon, a hírek szerint viszont 100 millió euró a kivásárlási ára, amely elriaszthatja a potenciális érdeklődőket. Erik Ten Hagnak szüksége lenne még egy támadóra - Ramosért a Bayern München és a Newcastle United is érdeklődik -, de az MU holland trénere nyáron már rengeteg pénzt költött, így nem biztos, hogy a vezetőség belemenne abba, hogy télen is hatalmas összegért igazoljonak futballistát.

Anthony Martial és Marcus Rashford sérülése viszont utat nyithat Goncalo Ramos megvétele előtt,

amelynek valószínűleg a Premier League-ben mellőzött Cristiano Ronaldo nem örülne, hiszen az ötszörös aranylabdás világsztár így újabb riválist kapna a csatársorban.

CR ugyan az Európa-ligában mindkét meccsen kezdő volt - egy gólt is szerzett -, de a PL-ben többnyire csereként számított rá eddig Ten Hag, és az angol bajnokságban még nem sikerült a kapuba találnia.