Társoldalunk:

Soha nem találják ki, milyen céggel kötött partneri szerződést a Premier League-csapat

2022.09.22. 14:16

A Premier League-ben szereplő Everton futballcsapata hivatalos partneri együttműködésre lépett a VeraClinic nevű céggel, amelynek a profilja igen távol áll a labdarúgástól.

A hivatalos támogatói együttműködések nagy bajnoka a Manchester United, amelynek még hivatalos festékgyártó partnere is volt egy időben, de ma is van boros (Casillero del Diablo), tömény szeszes (Chivas), wc és szaniter (Kohler), kávé (Melitta) vagy éppen matrac (Mlily) beszállítója. Ehhez képest tudott szintet lépni az Everton!

A liverpooli klub ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy hivatalos partnere lett a hajbeültetésben utazó VeraClinic nevű vállalat, amit több-kevesebb hajjal bíró játékosok szereplésével összeállított kis videóval ünnepeltek meg a közösségi médiában.

Nem akarunk rosszat Fnak Lampard vezetőedzőnek, de, ha hét meccs után egyetlen győzelemmel és mindössze hét megszerzett ponttal a 13. helyen álló klub vezetői úgy döntenek, hogy új edző kell a csapat élére, akkor tökéletes választás lenne Wayne Rooney, aki az Evertonban kezdte karrierjét, és túl van már egy hajbeültetésen.