Így búcsúzott Dzsudzsák Balázs a visszavonuló Szalai Ádámtól

2022.09.22. 16:36

Szalai Ádám szerdán bejelentette, hogy a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzések után többé nem szerepel a magyar válogatottban. Korábbi csapattársa, a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs a közösségi médiában vett búcsút a csatártól.

A Debrecen csapatkapitánya érzelmes üzenetben vett megható búcsút az Instagramon Szalai Ádámtól - vette észre az nso.hu.

Tíz év közös út után, eljött a Mi fejezetünk utolsó oldala. Osztoztunk vereségben, győzelemben, kudarcban és sikerben, de mi mindig megbeszéltük egymással, nekünk mi a teendőnk és hogyan legyen tovább (volt hogy örömünkben, volt hogy a szobába zárkózva), de úgy értettük egymást az első perctől a pályán és pályán kívül, hogy nem kellett beszélnünk egymással, csak összenézni. Nem véletlen, hogy neked adtam a legtöbb gólpasszom!

Dzsudzsák Balázs érzelmes üzenetben búcsúzott el Szalai ÁdámtólFotó: Polyák Attila - Origo

"Büszke vagyok Rád, mert olyan erős személyiséggel és mentalitással rendelkezel, amivel kevesen születnek, és motorja vagy azonnal egy csapatnak, kávézásnak vagy akár egy bulinak is! Soha senkivel nem tudtam annyiszor összeveszni, legyen szó bármilyen fogadásról, játékról vagy versenyről, mint veled. Mindent tudunk egymásról, ezért voltam nyugodt, amikor Kapitány lettél, mert tudtam, ez lesz a Te utolsó nagy újjászületésed, és lásd, szenvedéllyel és igazi Harcosként egy újabb álmod érted el. A hazai Eb-re vezettél minket!! Tudtuk, eljön ez a pillanat, és csak annyit akartunk mindig, hogy a végén Büszkék legyenek Rád és Ránk. Elértük!! Hidd el, sok kisgyerek akar Szalai lenni! Köszi mindent TesiiMesiii, nagyon fog hiányozni a meccs utáni összenézés, tervezés" - írta Dzsudzsák, aki egy búcsúmeccs keretében minden bizonnyal vissza fog térni a nemzeti csapatba, így egyedüli csúcstartó lehet a válogatottbeli szerepléseket illetően.

Ajánlataink