A válogatott meccsek miatt panaszkodik a Manchester City sztárja

2022.09.22. 20:05

A Manchester City sztárjának, Kevin De Bruynének elege van abból, hogy a belga válogatottal állandóan a walesiek ellen kell futballoznia.

A belga válogatott a világbajnoki selejtezősorozat és a Nemzetek Ligája küzdelmei során is egy csoportba került Wales nemzeti csapatával, amellyel az elmúlt 10 évben 9 alkalommal is megmérkőzött.

Kevin De Bruyne a walesiek elleni, csütörtök esti NL-meccs előtt azt kifogásolta, hogy mindig ugyanazokkal az ellenfelekkel kell játszaniuk, ami rettentően unalmas számára.

Olyan érzésem van, mintha a válogatottbeli pályafutásom felében Wales ellen játszottam volna. Nem tudom, miért van ez így, de ez már unalmas. Azt hiszem 12 alkalommal meccseltem már ellenük" - panaszkodott a Manchester City sztárja.

Kevin De Bruyne nagyon unja már a walesiek elleni meccseketForrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A középpályás szerint a katari világbajnokság előtti utolsó válogatott szünetre sincs szükségük a belgáknak a tornára való felkészülés szempontjából. Nem hiszem, hogy ez már akkora különbséget jelentene. Évek óta ugyanabban a csapatban játszunk. Most megpróbáljuk a lehető legjobban befejezni a következő két meccset, aztán már csak a vb-re koncentrálunk" - mondta De Bruyne.

A belga válogatott a Wales elleni csütörtöki összecsapás után vasárnap Hollandia ellen lép pályára a Nemzetek Ligája A divíziójában.

Forrás

Ajánlataink