Társoldalunk:

Ma este újabb magyar focicsodát láthatnak a szurkolók a fantasztikus Puskás Arénában - videó

2022.09.26. 13:44

A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este a Puskás Arénában fogadja az Európa-bajnok olaszokat, és arra készül, hogy egy újabb elképesztő bravúrral bekerüljön a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe. A gyönyörű stadion három évvel ezelőtt épült fel, és már eddig is rengeteg felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a szurkolókat.

Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár a Facebookon egy nagyszerű videóval egybekötött posztot osztott meg, amely a három évvel ezelőtt felépült Puskás Arénát mutatja be. A másfél perces videón a stadion építéséről és a magyar válogatott fantasztikus győzelmeiről láthatunk jeleneteket, melyek között szerepel Szoboszlai Dominik Izland ellen szerzett, Eb-részvételt érő szenzációs gólja is.

Marco Rossi együttese ma este az Európa-bajnok olaszokat fogadja a Puskás Arénában, egy újabb bravúrral soha nem látott sikert érhet el a válogatott.

"Puskás Aréna: a futball hazatér!

Magyarok tervezték, magyarok építették, kívülről megidézi a Népstadiont, belülről ultramodern, több mint stadion: 21. századi rendezvényközpont. A Puskás Aréna a nemzeti tizenegy új otthona, pont három éve fejeztük be a munkát. E három év alatt a fiúk elkápráztattak bennünket! Amit elértek, azt álmunkban sem gondoltuk volna.

Ma este a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet! 54 éve nem nyertünk jelentős trófeát, most ott lehetünk a Nemzetek Ligája döntőjében. Ha bent vagyunk, az UEFA döntése alapján Budapesten lehetne a négyes döntő! Szalai kapitány és csapata: köszönjük, előre! Mindenki szurkoljon, hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" -írta posztjában Fürjes Balázs.