Társoldalunk:

Messi aláírását tetováltatta magára a kapus - videó

2022.09.27. 19:26

Az Inter Miami argentin kapusa annyira megörült annak, hogy találkozhatott Lionel Messivel, hogy még a Paris Saint-Germain sztárfocistájától kapott aláírást is magára varratta.

Pár napja Lionel Messi az argentin válogatott színeiben két gólt lőtt Honduras ellen Miamiban. Ezzel 88 gólnál jár válogatott színekben a 35 esztendős Messi, amivel negyedik a nemzetközi örökrangsorban. 

Messi büntetőből és egy látványos átemeléssel is betalált az argentin válogatott legutóbbi meccsénForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Eric Espada

A találkozót természetesen a helyszínen tekintette meg az MLS-ben szereplő Inter Miaminak az összes csapattagjai is, akik lelkes szurkolókként kértek közös képet Messitől a meccs után. A PSG argentin szupersztárja készséggel pózolt hosszasan a játékosokkal és a stábtagokkal, sőt a David Beckham tulajdonában álló klub kapusa, Francisco Ranieri még egy autogramot is kért a karjára honfitársától.

Azonban nem elégedett meg ennyivel, és úgy döntött, hogy örökre magán akarja viselni a klasszis támadó szignóját, ezért magára tetováltatta az aláírást.
Életem legjobb napja. Tegnap valóra vált egy álmom" – írta a fiatal kapus egy Instagram-bejegyzésben.