Társoldalunk:

Interjú közben támadták meg a sportolónőt, a telefonban sikoltozott

2022.09.28. 08:47

Egészen rendkívüli dolog történt az ausztrál női fociválogatott korábbi sztárjával, Elissia Carnavasszal, aki éppen telefonos interjút adott egy rádiós műsorban, amikor váratlanul rátámadtak és el akarták lopni az autóját.

Carnavasszal a SEN The Global Game című műsorban beszélgettek, amikor a nő hirtelen sikoltozni kezdett, majd a telefonhívás váratlanul megszakadt. A rádió műsorvezetője nem értette mi történt az élő adás közben

Fogalmam sincs, mi történhetett, de nagyon remélem, hogy Elissia jól van. Ijesztő, ami most történt élő adásban. Nem tudom is, mit mondjak. Sikoltozást hallottam a háttérben, és ez elég rémisztő" – mondta a műsorvezető, Simon Hill.

A műsorban aztán később tisztázták a történteket, és mint kiderült, az autójában ülő sportolóra tolvajok támadtak rá. Megpróbálták betörni a kocsi ablakát, ám Carnavasnak végül sikerült sértetlenül elmenekülnie a helyszínről. A rádió később kiadott egy nyilatkozatot, amiben megerősítette, hogy a labdarúgó jól van, az ausztrál 9News pedig a támadás hanganyagát is közzétette.