A Real Madrid német sztárfocistája elárulta, melyik válogatott a vb nagy esélyese

France Soccer Champions League Liverpool - Real Madrid UEFA football Horizontal
8203144 28.05.2022 Real's Toni Kroos reacts during the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid in Paris, France. Alexey Filippov / Sputnik (Photo by Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
A 106-szoros német válogatott Toni Kroos szerint a brazil labdarúgó-válogatott a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a november 20-án kezdődő katari világbajnokságot.

A Nationalelffel 2014-ben vb-győztes középpályás saját podcastjában beszélt erről szerdán, és azzal indokolta kijelentését, hogy a dél-amerikai ország nemzeti együttesének van jelenleg a legerősebb kerete.

"Van három-négy srác, akit napról napra látok edzeni, illetve játszani, és azt gondolom, hogy ők nagyon jók" - utalt Kroos arra, hogy klubjában, a Real Madridban Vinícius Junior, Rodrygo, valamint Éder Militao is a csapattársa.

Toni Kroos szerint nem a németek a legfőbb esélyesek a vb-n Forrás: Sputnik via AFP/Alexey Filippov

"Ha a legutóbbi eredményeket megnézzük, akkor Brazília jelenleg bármit képes megnyerni" - jelentette ki a 32 éves futballista, aki szerint a kevésbé sikeres 2014-es és 2018-as világbajnokság után a brazilok "éhesek" a hatodik vb-trófea megszerzésére.

Kroos szerint a Selecao mostani keretében vannak "harcosok, akik keményen beleállnak a küzdelembe, és olyanok is, akik igazán pengés futballisták".

A brazilok a vb-n a G csoportban szerepelnek majd Svájc, Szerbia és Kamerun társaságában.