Társoldalunk:

A stadion parkolójában verte össze ellenfelét az angol focista a meccs után

2022.09.29. 20:07

A rendőrség letartóztatta a Chesterfield egyik labdarúgóját, miután állítólag az angol ötödosztályú Oldham Athletic elleni meccs után rátámadt és megverte az ellenfél egyik játékosát a parkolóban.

A Daily Mail információi szerint az Oldham csatára, Hallam Hope súlyos sérüléseket szenvedett a Chesterfield elleni bajnoki után még a hónap elején. A lap beszámolt róla, hogy a 28 éves játékos kórházi kezelésre szorult, és szeptember 4-e óta nem lépett pályára. 

Hallam Hope of Oldham Athletic focistája súlyos sérüléseket szenvedettForrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

A biztonsági kamerák felvételeit kiadták a manchesteri rendőrségnek, amely nem sokkal később közleményben tudatta, hogy a gyanúsítottat súlyos testi sértés miatt letartóztatták, viszont nem sokkal utána szabadon is engedték. A gyanúsított labdarúgó klubja szintén közleményben reagált az esetre.

Tisztában vagyunk az egyik meg nem nevezett játékosunkkal kapcsolatos váddal. Mindenben segíteni fogjuk a rendőrség munkáját. Mivel nyomozás még folyamatban van, ezért továbbiakban nem áll módunkban nyilatkozni üggyel kapcsolatban"– olvasható a Chesterfield közleményében.