Társoldalunk:

Ronaldo testvére idiótáknak nevezte a portugál szurkolókat

2022.09.29. 11:31

Katia Aveiro, Cristiano Ronaldo nővére alaposon kiosztotta a portugál szurkolókat, akik a spanyolok ellen elvesztett Nemzetek Ligája-meccs után kemény kritizálták az ötszörös aranylabdás testvérét.

A 37 éves klasszis végigjátszotta a csehek és a spanyolok elleni Nmezetek Ligája-meccset is, azonban rengeteg helyzetet kihagyott. A spanyolok elleni vereséggel a portugálok ráadásul lemaradtak a négyes döntőről, ezt követően pedig a szurkolók pocskondiázni kezdték Ronaldót, és kikövetelték a nemzeti csapat kezdőjéből. 

Ronaldo hamarosan a válogatottból is kikerülhet?Forrás: NurPhoto via AFP/Pedro Fiuza

„Kicsit nem lep meg az egész, a portugálok mindig is abba a tányérba köpnek bele, amiből esznek. Inkább meg kéne köszönni azoknak, akik rendre ennyit tesznek az országért. De a portugál szurkolók betegek, kicsinyesek, lelketlenek, idióták tudnak lenni... és mindig hálátlanok" -írta az Instagram-sztorijában Katia Aveiro a testvérét ért kritikákra.

A szurkolók ugyan kikövetelik a kezdőből, de Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy a novemberben kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság után sem fog visszavonulni a portugál válogatottól. A 37 éves klasszis eltökélt célja, hogy ott legyen a 2024-es németországi Eb-n is.