Kuttor Attila most az új csapatával kapott ki

2022.09.30. 21:53

A labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén az immár Kuttor Attila irányította Mezőkövesd hazai pályán 2-1-re kikapott a Paks csapatától, így már öt meccs óta nyeretlen az NB I-ben. A meccs jól indult a kövesdiek számár, ugyanis a szezon eddigi leggyorsabb találatával már a 35. másodperc után megszerezték a vezetést, ám a Paks a fordulás után fordított, így a Mezőkövesd továbbra is a tabella utolsó helyén áll.

A hazaiak 35 másodperc után esett, némileg szerencsés gólja megadta az alaphangot a találkozónak. A Mezőkövesd gyors ellentámadásokban bízva visszahúzódott a saját térfelére, a Paks pedig nagy lendülettel támadott az egyenlítésért. Ki is dolgozott néhány nagy helyzetet, de Piscitelli mindig a helyén volt. A félidő második felében sok volt a szabálytalanság, a játékvezető bő húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott. 

Az első percben vezetett, de ismét kikapott a MezőkövesdForrás: mezokovesdzsory.hu

A szünet után sem változott a játék képe, a vendégek beszorították ellenfelüket, a házigazdák pedig kontrákból veszélyeztettek. A Paks teljesen megérdemelten fordított szűk tíz perc alatt, majd átadta a területet az ellenfélnek, és magabiztosan őrizte előnyét. A házigazdák - akiknél ezúttal debütált a szeptember 14-én kinevezett régi-új vezetőedző, Kuttor Attila - sorozatban negyedszer szenvedtek vereséget.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 1-2 (1-0)
gólszerzők: Drazsics (1.), illetve Varga (56.), Bőle (64.)

Ajánlataink