Társoldalunk:

Hihetetlen fordulatok, rengeteg gól és brutális könyöklés a Debrecen-Honvéd meccsen

2022.10.01. 19:03

A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Debrecen egy szenzációs, gólgazdag mérkőzésen 4-3-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a Nagyerdei Stadionban.

A Debrecen lépett fel támadólag az első percekben, a hazaiak kifejezetten lendületesen futballoztak, melynek eredményeként negyedóra elteltével vezetést is szereztek. Előnyben sem vett vissza a tempóból a Loki, amely rendre a vendégvédelem mögé tudta játszani a labdát, egy ilyen akció révén Baráth is eredményes volt, majd nem sokkal később Bódi hajszálpontos lövésével eldőlni látszott a találkozó. A kispestiek támadásban semmit nem mutattak az első félidőben, első próbálkozásukra 45 percet kellett várni.

Gólgazdag meccsen nyert a Debrecen a Honvéd ellenForrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A második játékrész azonnal hazai találattal indult, de ez könnyelművé tette a hajdúsági együttest. A Honvéd bár agresszívabb játékra váltott, ám továbbra is elképzelés nélkül futballozott, mégis szépített a csereként beállt Domingues fejesével. A mérkőzést az változtatta meg alapjaiban, hogy Samperio büntetőjével és Jónsson szép lövésével három perc alatt egy gólra felzárkózott a fővárosi gárda, amely ettől kezdve egyértelműen irányított. A kispestiek rohamoztak az utolsó negyedórában az egyenlítésért, volt is lehetőségük, de vagy célt tévesztettek, vagy Gróf védett bravúrosan, így ha nehezen is, de végül otthon tartotta a három pontot a DVSC. A hosszabbításban a vendégek francia védője, Christian Gomis brutálisan lekönyökölte Sós Bencét, amiért azonnal kiállította a bíró.

A hajdúságiak új vezetőedzője, Srdjan Blagojevic így győzelemmel mutatkozott be az NB I-ben.


OTP Bank Liga, 9. forduló:
Debreceni VSC-Budapest Honvéd 4-3 (3-0)