Társoldalunk:

Bognár György keményen kritizálta a focistáit - videó

2022.10.03. 11:21

A labdarúgó NB II 9. fordulójában a listavezető MTk Budapest hazai pályán kapott ki 4-1-re a kiesés elől menekülő Csákvár csapatától. A találkozó után Bognár György, a fővárosi klub szakmai igazgatója a rá jellemző őszinteséggel azt mondta, csapata azért kapott ki, mert lenézte az ellenfelet.

Nagyon egyszerűen lenéztük az ellenfelet, azt hittük, hogy magától megy minden és nem tudtunk újítani az egész mérkőzésen. A Csákvár szervezetten és jól futballozott. Ami bennük van, azt kijátszották. Éreztem, hogy ez benne lehet, mert már több mérkőzésen előfordult, hogy hátrányból kellett játszanunk. Annak is az volt az oka, hogy lenézően játszottunk. Többször tudtuk újítani, most nem" - mondta Bognár György, aki hangsúlyozta, hogy tisztelni kell az ellenfelet, mert nem lehet az NB II-ben minden meccset ragyogó játékkal megnyerni.

„Itt néha brusztolni is kell, párharcokat kell nyerni. Ha ezekben egyenlő vagy, akkor utána kijöhet, hogy jobban tudsz futballozni. De addig nem" - tett hozzá Bognár György, akinek a csapata szerdán Nyíregyházára látogat.