Brutális becsúszás után tömegverekedés tört ki a Boca Juniors meccsén - videó

\ fbl Horizontal
Boca Juniors' and Velez Sarsfield's players argue during their Argentine Professional Football League Tournament 2022 match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, on October 2, 2022. (Photo by ALEJANDRO PAGNI / AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Boca Juniors hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Vélez Sarsfield csapatát. A mérkőzés azonban nem a listavezető Boca győzelméről marad emlékezetes, hanem arról, hogy a találkozó végén tömegverekedés tört ki a pályán.

A találkozó 88. percében a Boca Juniors játékosa, Luis Advincula becsúszva szerelte a Vélez focistáját, Francisco Ortegát, aki ezt követően annyira bedühödött, hogy hátulról rácsúszott a Boca védőjére. Ezt követően a Boca Juniors játékosa megrohamozták a brutális szabálytalanságot elkövető Ortegát, és kitört a pályán a tömegverekedés.

Az incidens után Patricio Loustau játékvezető három játékost is kiállított. A szabálytalankodó Ortega mellett a Boca csatár, Luis Vazquez és a Vélez védője, Valentin Gomez is idő előtt mehetett zuhanyozni.