Társoldalunk:

Gusztustalannak nevezte középpályása játékát a Puskás edzője

2022.10.03. 07:31

A Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a Fehérvár ellen hazai pályán, a Puskás vezetőedzője finoman szólva sem volt elégedett.

„Ezt a mérkőzést három-négy nullára kellett volna nyernünk, ennyi helyzettel. Mikor az Urblík Józsi beáll, és gusztustalanul, vagy érdektelenül játszik egy ilyen meccsen, azt nem tudom megbocsátani - fakadt ki a bekapott gólnál ibázó játékosára Hornyák, aki szerint "a mérkőzést simán kellett volna 3-0-ra nyerni".

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia edzőjeForrás: M4 Sport

"A Vidinek még kapura lövése sem volt, de a meccshez sem volt semmi köze. Szóval nagyon mérges vagyok a csapatomra, nem a hozzáállás miatt, de egy ilyen mérkőzést simán le kellett volna hozni. Domináltunk, ezt végig meg kellett volna tartani, de ahelyett, hogy a cserék stabilizálták volna a játékunkat, és rúgtunk volna még egy gólt, egy felelőtlenségből megkaptuk az egyenlítő gólt. Nem vagyok megelégedve a játékával abszolút, de Van Nieff sem úgy állt be, ahogy kellett volna. Hisz fehér nadrágban jöttek le, egy ilyen meccsen csúszni, mászni kell" - mondta Hornyák a meccs után az M4 Sportnak.